Wikipedia:Underprosjekter/Nauru

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Naurus flagg

Dette er et prosjekt for den videre utviklinga og oppdateringa av Nauru-relaterte artikler på Wikipedia.

Koralløya og republikken Nauru, og relaterte emner.

Formål[rediger kilde]

De fleste emner angående Nauru er allerede godt dekket, det som gjenstår nå er å oppdatere det som må oppdateres, og fylle inn det som mangler. Oppdateringer kan gjøres fra tysk Wikipedia, som er meget fyldig angående Nauru.

Bidragsytere[rediger kilde]

Infobokser[rediger kilde]

Maler benyttet av prosjektet. Følgende maler skal benyttes på artiklenes diskusjonssider.

For artikler i prosjektet: Mal:Underprosjekt Nauru

Underprosjektets logo Underprosjekter/Nauru er del av underprosjektet Nauru, som søker å øke mengden og kvaliteten på Wikipedias dekning av Nauru. Hvis du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.


For kategorier benyttet av prosjektet: Mal:Underprosjekt Nauru/Kategori

Kategorien Underprosjekter/Nauru er del av underprosjektet Nauru, som sønger å øke mengden og kvaliteten på Wikipedias dekning av Nauru. Hvis du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.

For maler benyttet av prosjektet: Mal:Underprosjekt Nauru/Mal

Malen Underprosjekter/Nauru er del av underprosjektet Nauru, som sønger å øke mengden og kvaliteten på Wikipedias dekning av Nauru. Hvis du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres. Vennligst diskuter større endringer på malen på prosjektets diskujonsside først.