Diskusjon:Ezinne Okparaebo

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

"Norges raskeste kvinne på 60 meter og 100 meter".?[rediger kilde]

Jeg fjernet denne formuleringen. Okparaebo har løpt på 10,71. Det er faktisk ikke raskeste tid i Norge i 2005. Den tilhører Anne Cathrine Bakken, med 10,70. Vi får nok vente noen uker eller måneder før vi kategorisk slår fast at hun er Norgens raskeste kvinne. 23. aug 2005 kl.07:44 (UTC)

Oppvokst hvor?[rediger kilde]

Mine barn husker Ezinne godt fra Haugen skole på Furuset/Høybråten. Hun skriver om Haugen på sin egen side. Nå står det oppvokst på Ammerud. Er Furuset, eller Ammerud og Furuset, mer riktig som oppvekststed? Eller kanskje hun gikk på annen skole enn den lokale? Ikke noe stort spørsmål, men folk lokalt identifiserer seg med sånne forbilder som Ezinne, så det er greit om det står riktig. Helge Høifødt (diskusjon) 26. jun. 2014 kl. 16:56 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ezinne Okparaebo. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 10. jun. 2023 kl. 05:06 (CEST)[svar]