Rufus (Kim Possible)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Rufus
Første opptreden«Crush»
Informasjon
ArtNakenrotte
KjønnMann
FamilieRon Stoppable (ifølge Ron)
SkuespillerNancy Cartwright[1]
StemmeNancy Cartwright
Skapt avMark McCorkle
Bob Schooley
In-universe-informasjon
Kim Possible universe

Rufus er en fiktiv figur fra den animerte TV-serien Kim Possible. Rufus er en nakenrotte, som er kjæledyret til Ron Stoppable. På engelsk spilles Rufus av Nancy Cartwright, mens den norske stemmen tilhører Sarah MacDonald Berge og Siri Nilsen.

Personlighet og evner[rediger | rediger kilde]

Rufus og Ron er uatskillelige. Rufus er til enhver tid i Rons lomme. Rufus har fellesinteresser og personlighetstrekk med Ron (som Bueno Nacho-mat og videospill), han imiterer ofte Rons handlinger, følelser og ansiktsuttrykk. Trass i å være en gnager, har Rufus vist seg å være både kompetent og snartenkt og har ved flere anledninger kommet Kim og Ron til unnsetning når de har vært i ei knipe. Han har veldig god teknisk innsikt, og Ron får ham ofte til å reparere ødelagte maskiner. Han har også ekstremt sterke tenner, og kan faktisk tygge seg gjennom enkelte metaller. Han er til og med en talentfull utøver av kampsport, og har Ape Kung Fu-krefter, som Ron; faktisk er Rufus flinkere til å kontrollere kreftene sine enn Ron.

Rufus later til å ha større hjernekapasitet og temperaturtoleranse, og muligens lengre livssyklus, enn sine virkelige artsfrender. Han har også vist smerte, en evne nakenrotter ikke har (han kan rett og slett ape etter Rons reaksjoner). Han har også ved flere anledninger hatt enorm appetitt, og spist mer enn fullvoksne mennesker, noe som langt på vei kan forklare hvorfor Ron alltid er blakk.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Kim Possible Movie: So the Drama, gjelder del rulletekst[Hentet fra Wikidata]